360 Virtualni Svet
HDR

Vreme je da započnes svoju avanturu

Virtualna tura je marketinški alat koji vam može pomoći da dovedete nove kupce i klijente u vaše poslovanje. To je takođe prikaz „virtualne stvarnosti“ vašeg preduzeća pretočen u vizuelne slike koje omogućavaju gledaocu da bude „tamo“ na vašoj lokaciji. To je najbolji način da tačno pokažete kako vaša lokacija zaista izgleda. Obilazak je takođe pogodan prodajni alat koji se može koristiti za ilustraciju vašeg preduzeća na način na koji fotografija još uvek ne može.

HDR

 

 • Obilasci se koriste za pružanje formata „stvarnog pogleda“ koji omogućava gledaocima da se kreću kroz bilo koju lokaciju kao da su oni tamo i zapravo VIDI ono što je u svakom kutku.
 • Prvobitno interesovanje za gledanje lokacije dovodi posetioca na vašu web lokaciju i gledanje obilaska može ih zadržati duže vreme.
 • Korisničko iskustvo je interaktivno i vodjeno od strane korisnika, nije reaktivno kao kod sedenja i gledanja videa. Potpuna kontrola korisnika omogućava im da se zaustave i započnu gde god žele u sceni. 
 
 • Posetioci vaše web lokacije imaju:

  • sposobnost interakcije na više nivoa. Sposobnost da vide mnogo više nego što bi videli na fotografiji.
  • sposobnost da kontrolišu ono što vide i koliko su blizu ili daleko od njega.
  • pogodnost da u potpunosti istraže lokaciju bez napuštanja svog doma.
  • Jednom kada kupite svoju virtualnu turu, na vama je da to zadržite, ne plaćate mesečno. Nema oobnavljanja ili problema sa hostingom, tako da možete biti sigurni znajući da dobijate punu vrednost svoje kupovine. Vaši virtualni obilasci ostaju domaćin na serverima Google mape dok ne odlučite da je zamenite novom.

 

Google Business View

Kako Google povećava svoje svetske poznate ture od 360 °, sada možete pokazati enterijere bilo kojeg lokalnog preduzeća! Oživite svoje preduzece omogućavajući posetiocima da vide unutra i istraže vaše prostorije!

Želite li znati kako bi virtualna turneja funkcionisala za vas i vaše poslovanje? Pitate se kako to sve radi ili kakav je proces? Ne ustručavajte se ispuniti naš obrazac i budite sigurni da ćemo vas uskoro kontaktirati.

Vaš 360 Virtualni Svet